O SĂPTĂMÂNĂ GRĂTUITĂ

Fie că vrei să slăbești, să îți tonifiezi corpul, să uiți de stresul cotidian sau să deprinzi regulile stilului sănătos de viață, abonamentele noastre reprezintă o provocare perfecta pentru tine.

Dacă alegi din start să îți cumperi abonament, oricum vei primi săptămâna gratuită. Iată care sunt facilitățile acesteia:

pentru slabit

Antrenamente cu efort fizic dozat

alimente pentru slabit

Program de nutriție zilnic personalizat în dependență de scop

vreau sa slabesc 5 kg

Detectarea și monitorizarea perioadelor metabolice care influenţează direct procesul remodelării corporale

mancare de regim pentru slabit

Posibilitatea de a vizualiza în timp real evoluția parametrilor corporali

cea mai eficienta dieta

Agendă on line, unde îți poți nota fiecare pas

UNDE ÎN ALTĂ PARTE VEI MAI AVEA OCAZIA SĂ BENEFICIEZI DE SERVICIILE UNUI CENTRU DE SPORT ȘI NUTRIȚIE ON-LINE LA DOAR 73 CENȚI PE ZI ?
Slabire rapida – tot mai mult in ultimul timp capata popularitate acest termen. Avand in vedere ca marea majoritatea femeilor sunt nemultumite de corpul lor, incearca disperat sa gaseasca diverse ceaiuri pentru slabit rapid, retete slabire rapida si metode de slabit rapid si eficient, Eu sunt gata sa va pun la dispozitie un program de slabit rapid personalizat. Proiectul DETOX in doua saptamani pe baza de produse alcaline este un proiect lansat de Galina Tomas care va va ajuta garantat sa faceti o detoxifiere a organismului, ceea ce va duce la scaparea kilogramelor in plus. Aceasta cura de slabire rapida presupune un regim alimentar zilnic balansat, monitorizare, meniu sanatos pentru a va mentine in forma. Dieta slabire rapida este prevazuta in trei etape: pregatirea, purificarea si refacerea, ceea ce permite cresterea la maxim a eficientei eliminarii rezidurilor, imbunatatirea activitatii tractului gastrointestinal, mentinerea microflorei benefice a intestinului, normalizarea echilibrului de vitamine si minerale in perioada detoxului, asigurand organismului substantele benefice si reducand la minim senzatia de disconfort. Aceasta metoda fiind cea mai rapida cura de slabire a ajuns sa fie foarte populara care garantat va asigura rezultate maxime. Daca tot aveti sansa acum sa incercati ceva nou, nu ratati aceasta ocazie. Seminarele organizate vor aduce o claritate legata de felul in care cum te vezi pe tine insuti acum si ce vrei sa arati in viitor. Sunt dispusa sa va ofer motivatii care va vor incuraja sa va pastrati obiceiurile sanatoase si sa va indepliniti obiectivele propuse. Vreau sa va ajut in obtinerea rezultatelor dorite, de aceea vom incuraja, ajuta si asista in fiecare efort depus. Dietele propuse de Galina Tomas o sa va ajute sa eliminati cat mai multe kilograme intr-un timp cat mai scurt!

Copyright 2017 © galinatomas.com

Operator de date cu caracter personal. Autorizatia nr. DA-1529672681330

cards

Website by AlsoDev