Au mai rămas zile numărate până la cel de-al treilea seminar gratuit „Cum poți slăbi sănătos ONLINE de acasă: 10 kg în 10 săptămîni!”. Evenimentul face parte din Turneului Internațional organizat de Centru Online de nutriție și sport. Doctorul în știinte medicale Galina Tomaș, de fiecare dată adună multă lume dornică să-și schimbe viața. De altfel, cele peste 300 de femei din nordul țării, dar și cei prezenți la seminarul din Orhei au aflat despre regulile stilului sănătos de viață, care pot fi implemenatate chiar de acasă, datorită Centrului online de Nutriție și Sport galinatomaș.com.

 

separator

Astfel, la seminarul din Inima Codrilor care a avut loc la pensiunea turistică Eco Vila de la Orheiul Vechi, atât cei prezenți la Tabăra de Detox cu Galina Tomaș ediția a 7-a, cât și băștinașii au avut parte de un program exclusiv, unde au aflat cum să slăbească sănătos și să-și remodeleze silueta pe termen lung.

 

 

 

 
Dacă sunteți gata să faceți schimbări importante și de durată în viața dvs, vă așteptăm cu drag la o consultație  GRATUITĂ  online.
Metodologia patentată de remodelare corporală continuă să dea rezultate în Centru Online de Nutriție și Sport galinatomas.com