Tabăra de Detox cu Galina Tomaș, ediția de toamnă care a avut loc în sânul naturii, în perioada 25-26 noiembrie 2017, la Pensiunea Turistică „Eco Vila” de la Orheiul Vechi a adunat zeci de adepți ai stilului sănătos de viață, dar și pe toți cei care își doresc o schimbare a modului de viață, într-un cadru relaxant, plin de activități utile și un program exclusiv care te ajută să-ți detoxifiezi corpul, să adopți un regim alimentar ușor, să slăbești sănătos și să dobândești o energie fizică și mentală de invidiat!

separator

Antrenamente, seminare, master classuri, hidratare cu apă alcalină Kangen, bazin, saună, salină și nu în ultimul rând sucuri energizante bogate în vitamine și minerale, preparate pe loc, din fructe și legume proaspete, de către partenerii proiectului – Nutribullet, de toate au avut parte participanții ediției de toamnă Tabăra de Detox!

Participanții relatează despre atmosdera plăcută de la EcoVila, în cadrul celei de-a IV-a ediții a Taberei de Detox cu Galina Tomaș, în care s-au simțit ca în poveste, unde a predominat buna dispoziție și energia pozitivă, iar atmosfera relaxantă și confortul din sânul naturii le vor lăsa amintiri plăcute pentru o perioadă îndelungată. Impresiile sunt unele dintre cele mai frumoase!

Babi Tatiana, participantă

,,E un beneficiu pentru organism, aș vrea să mai particip. M-am simțit extraordinar”.

Tatiana Tatarova, instructor yoga

,,Îmi place atmosfera, oamenii sunt comunicabili și veseli, participanții sunt foarte străduitori ori m-am încărcat cu energie de la ei”.

Goraș Galina participantă

,,Toate schimbările în viață vin de la gândire. La tabăra de Detox cu Galina Tomaș am avut această ocazie să-mi schimb ritmul meu de viață, concepția față de ceea ce mâncăm și le recomand tuturor să participe pe viitor la această minunată tabără de Detox.

Cristina Colbea, participantă

,,Am plăcerea de fiecare dată să vin la tabără de Detox cu Galina Tomaș. Echipa este profesionistă și asta îmi place. Îmi place că de data aceasta la tabără a venit multă lume receptivă și ne-am simțit foarte bine, ca într-o familie”.

Natalia Zamfir, participantă

,,Sunt la a patra ediție și sunt extrem de mulțumită. Aici găsesc toate elementele, pentru a ajunge la rezultatul dorit. Începând de la echipa profesionistă și noi toți care am venit fiind pe aceeași lungime de undă”.
Neagu Claudia, participantă

,,Toti cei care vor o sănătatate de fier să vină la Tabăra de Detox. Alimentaţia corectă şi sportul ne ţin în priză pentru o perioadă îndelungată”.

Vezi mai multe poze de la cea de-a IV-a ediție Tabăra de Detox cu Galina Tomaș!

Atmosfera a fost fenomenală, toată lumea s-a simțit minunat și s-a încărcat cu energie pentru un sezon înainte!