Cea de-a cincea ediție a Taberei de Detox s-a desfășurat cu succes și multă dispoziție bună! Persoane sosite din diferite țări, precum Irlanda și România, familii cu copii și participanți de diferite vârste s-au adunat pentru a afla mai multe despre modul sănătos de viață și a petrece trei zile de relaxare și revigorare în sânul naturii, cu multe emoții pozitive și amintiri frumoase.

separator

Pe toată durata Taberei de Detox atmosfera a fost una nemaipomenită. Participanții s-au detașat de grijile cotidiene și și-au oferit o doză de relaxare pe cinste la Pensiunea Turistică „Eco Vila” din Orheiul Vechi. Pe lângă antrenamentele dinamice și sport, aceștia au savurat sucuri și supe delicioase din fructe și legume, s-au odihnit în salină, au beneficiat de saună, bazin și masaj, s-au hidratat cu apa Kanghen și au participat la seminare utile de nutriție, sport și stil sănătos de viață.

Diminețile începeau cu plimbări energizante în jurul lacului, pe teritoriul pitoresc al pensiunii ,,EcoVila”, acolo unde participanții s-au bucurat inspirând aerul curat, răcoros și bogat în oxigen.

Galina Tomaș, nutriționist, Doctor în Științe Medicale, a susținut un seminar util în care le-a vorbit participanților despre modul sănătos de viață, despre succesul combinației regimului alimentar echilibrat și exercițiilor fizice pentru menținerea greutății corpului și bunăstării organismului.

La Tabăra de Detox, ediția a V-a, a fost prezent și Dr. Anatolie Taran, medic de categorie superioară, specialist în chirurgie plastică, Doctor habilitat în științe medicale, profesor universitar, cu o experiența de 31 ani în domeniu, care anul trecut a primit titlul Omul Anului 2017 la categoria ,,Medicină și sănătate”.

Dl Anatolie Taran activează cu multă pasiune în domeniul chirurgiei plastice și estetice. În cadrul Taberei de Detox, specialistul a susținut un seminar tematic în care a vorbit despre metodele de prevenire și tratare a varicelor – o problemă foarte actuală în zilele noastre, despre metodele chirurgicale de luptă împotriva greutății în exces, despre înlăturarea consecințelor inestetice, prin reducția pielii, care apar pe diverse porțiuni ale corpului după un proces de slăbire bruscă etc.

Îi mulțumim Dlui Anatolie Taran pentru prezența plăcută și utilă în cadrul Taberei de Detox!

Pentru a afla mai multe detalii despre activitatea specialistului accesați link-ul următor: https://www.facebook.com/anatolie.taran

Partenerii noștri fideli Nutribullet, împreună cu participanții proiectului, au preparat rețete noi de dulciuri row vegane delicioase și sănătoase, pe care le-au savurat cu mare plăcere!

Pe toată durata taberei, participanții s-au delectat cu diverse nutriblasturi preparate din fructe și legume proaspete și suplimente sănătoase din super produse. Unul din acestea este spirulina vie congelată, care a fost oferită de SpiruLife, partenerii Taberei de Detox.
Spirulina Vie Congelată – Super-alimentul acestui Mileniu! Este unul dintre cele mai nutritive și sănătoase alimente din întreaga lume. Termenul de spirulină nu mai este unul nou astăzi, aceasta fiind consumată de tot mai mulți oameni. Spirulina este o sursă foarte bogată de proteine vegetale, minerale și vitamine. Fiind un super-aliment, este atât de bogată în nutrienți încât o dietă bazată pe apă și pe această algă poate să susțină buna funcționare a organismului. Pentru a afla mai multe detalii despre cum puteți achiziționa spirulina și benefiiciile ei pentru sănătate accesați acest link-ul www.facebook.com/spirulifemd sau pagina web www.spirulinavie.com.

Și asta nu e tot! În fiecare seară, după antrenamentul de yoga, participanții au avut parte de jocuri interactive. Unul din ele, cu cea mai mare priză la public, a fost Mafia, un joc care consolidează spiritul de echipă și buna dispoziție.

Organizatorii Taberei de Detox, Galina Tomaș, coordonatorul proiectului Dinu Dabija și prezentatoarea proiectului Olesea Sfeclă, aduc mari mulțumiri tuturor participanților și partenerilor: Unica.md, Nutribullet Moldova, Spirulină Verde-Viu, Pensiuniii Turistice Eco Vila, Dr. habilitat, medicului chirurg-plastician, Anatolie Taran, echipei de super antrenori Unica Sport și, desigur, fotografului Dmitriy Kyssa, care a surprins cele mai deosebite momente de la Tăbăra de Detox, ediția a V-a.

Următoarea ediție a Taberei de Detox cu Galina Tomaș va avea loc la începutul lunii mai. Pensiunea Turistică Eco Vila te invită să petreci timpul în sânul naturii, într-un loc minunat, atunci când totul va fi deja înflorit și înverzit în jur!

Mai multe detalii despre Tabăra de Detox poți afla la numărul de telefon 061041515 !
De asemenea, poți accesa pagina de facebook Tabăra de Detox cu Galina Tomaș.