Ambiţie, curaj, dorinţă, reuşită – acestea sunt cuvintele de ordine care au figurat în proiectul, ce a făcut curioasă  mai multă lume. Acum un an 4 femei: Victoria, Angela, Marina şi Victoria  au acceptat cea mai mare provocare, pe care au avut-o vreodată în viaţa lor, proiectul SLĂBEŞTE SĂNĂTOS, sub egida Unica Shaping Club.

Cu scopuri bine definite, cele 4 doamne, ajutate de instructorii Unica Shaping Club, au reuşit să învingă greutatea, iar  una dintre ele, să câştige titlul Miss Shaping!

Victoria Minciuna


//

Victoria Minciună

Vârsta:

24 ani

Înălţime:

1,78 cm

Ocupaţia:

Masterand la drept

Motto de viaţă:

„Trăieşte-ţi clipa!”

Greutate la început de proiect:

125 kg

Masa corporală la moment:

75 kg

A slăbit:

50 kg

Instructor:

Galina Tomaş

Galina Tomaş

, director general Unica Shaping Club. Iniţiator și coordonator al proiectului  Slăbeşte Sănătos.

„Victoria este o luptătoare, dar cu siguranţă poate atinge performanţe. Cred că în timp va putea ajunge la rezultatul scontat.

Mă bucură enorm faptul că îşi doreşte să fie instructor de Shaping. Prin succesele, pe care le-a înregistrat şi le va obţine pe viitor, ea poate fi un exemplu bun de urmat pentru potenţialelele noastre cliente.

Mi-aş dori mult, ca Victoria să nu abandoneze antrenamentele şi să continue drumul unui mod sănătos de viaţă, adoptat pe parcursul desfăşurării  proiectului, dar şi să se alimenteze raţional.

Având o astfel de atitudine, nu are cum să nu-şi atingă scopurile şi să-şi îndeplinească visele!”

Vreau să le mulţumesc Marinei, Victoriei, Angelei şi Victoriei pentru faptul că au dedicat un an din viaţa lor promovării modului sănătos de viaţă, le sunt recunoscătoare şi le urez o viaţă plină de tot ce este mai frumos pe lume!

Metodologia patentată de remodelare corporală continuă să dea rezultate în Centru Online de Nutriție și Sport galinatomas.com
Solicită o consultație  GRATUITĂ