Svetlana Cveatcovscaia, protagonista celei de-a treia ediții a Serviciului de Slăbit Sănătos care a intrat în proiect cu greutatea de 211 kg, nu a făcut sport de ani de zile. Cum orice proces de slăbire nu este posibil fără arderea caloriilor prin mișcare și tonifierea mușchilor, la trei săptămâni de proiect și 18 kilograme slăbite, Svetlana a început antrenamentele la domiciliu, alături de Instructorul Unica Sport. Ieri, protagonista proiectului a fost vizitată de către Dr. în știinte medicale Galina Tomaș.

separator

Specialista i-a făcut Svetlanei o serie de recomandări. Potrivit medicului, practicarea exercițiilor fizice este inevitabilă într-un proces de slăbire, chiar dacă este vorba despre un grad avansat de obezitate.

Așa că Svetlana a început să facă mișcare, fiind ghidată de antrenorul personal de sport. În paralel, aceasta va respecta cu strictețe recomandările medicului privind hidratarea și regimul alimentar, care din acest moment va suferi ușoare modificări. Despre ce este vorba, află în materialul video de mai jos: