O profesoară, un director artistic la primărie, o studentă, o tânără mămică și o regizoare au pornit pe picior de egalitate să slăbească. Vor învăța să trăiască și să se alimenteze altfel în rețeaua Unica Sport. Și ca să nu trișeze, fiecare pas al lor va fi monitorizat de echipa ”Acasă Devreme” de la Jurnal TV și Unica.md.

separator

Vă invităm să le cunoașteți mai bine:

Daniela Dulap are 19 ani şi este cea mai tânără participantă din SSS. Tânăra este unica din familie care are probleme cu greutatea. A ajuns să fie înjosită de colegii de clasă din cauza felului cum arată.

Lilia Melenciuc  are 35 de ani. Este o soție iubită, o mamă  fericită și un specialist bun. Însă toate bucuriile sunt umbrite de kilogramele în plus. Dacă în tinerețe se lăuda cu o siluetă suplă, acum se ascunde după haine fără formă.

Nadejda Moscovici, sora naistului Constantin Moscovici, parcă le-a reușit pe toate. Rămasă singură cu trei copii, și-a luat viața în mâni și s-a dedicat doar familiei. Indiferența față de propria persoană și imaginea din oglindă nu aduce la nimic bun. Kilogramele în plus au adus-o în fața medicilor.

Ana Barduc, soția regizorului Valeriu Jereghi, a ştiut din copilărie că viaţa ei va fi legată de film. Este îndrăgostită de artă și e mereu în căutare de noi descoperiri. Visul copilăriei a căpătat contur. În cele din urmă, Ana a devenit regizor. Cu soțul ei a făcut cunoștință tot în timpul unor filmări. Mai târziu în familia lor s-a născut Emilia. Acum tot ce-i rămâne ca să fie împlinită este să slăbească 30 kg.

Tatiana Vasilache are 26 de ani și este profesoară de istorie. Speră că la Serviciul de Slăbit Sănătos își va schimba modul de viaţă, dar şi silueta. Profesia o obligă să fie un exemplu. Este omul care are scopuri bine stabilite, și reușește să le atingă. Nu i-a ajuns tărie de caracter doar atunci când a vrut să slăbească.

 

0047 0066 0085 0116
0121 0124 01400174

Metodologia patentată de remodelare corporală continuă să dea rezultate în Centru Online de Nutriție și Sport galinatomas.com
Solicită o consultație  GRATUITĂ