Doina Bejan şi Carolina Ababii au reușit să slăbească sănătos și corect mai multe kilograme, fiind un exemplu de curaj și ambiție pentru mii de femei care își doresc să ajungă la o siluetă de vis. Invitate în platoul emisiunii „Vorbe bune cu Lilu”, de la Canal 2, doamnele, alături de Galina Tomaș, nutriționist, au dezvăluit secretul slăbirii și obținerii unei sănătăți de fier.

separator

Pline de energie și mândre de succesele lor, Doina Bejan și Carolina Ababii și-au dorit să motiveze toate femeile să le urmeze exemplul.

Doina și-a pus drept scop să slăbească pentru noaptea dintre ani și i-a reușit. În doar 10 săptămâni a slăbit aproape 19 kilograme. Zice că și-a recăpătat încrederea în forțele proprii și nu se oprește aici.

Carolina este mamă a trei copii și, după cum se știe deja, în cele mai multe cazuri, o sarcină aduce multă bucurie, dar și kilograme în plus. Iată că, de fiecare dată, Carolinei i-a reușit să-și recapete silueta de odinioară. După prima sarcină a slăbit 52 de kilograme, după a doua – 64 de kilograme și după a treia – 47 de kilograme.

Așa că, dacă ți-ai pus drept scop să slăbești sănătos, vezi recomandările femeilor, dar și ale nutriționistului, Galina Tomaș, în acest VIDEO!