Cea mai mare rețea de săli sport din Chișinău, UNICA Sport are o nouă Miss! Și în acest an, câștigătoarea titlului a înregistrat un rezultat impresionant. Exact, minus 72 de kilograme! Așadar, faceți cunoștință, Ludmila Sasova, câștigătoarea celei de-a XVI-a ediții a concursului.

 

separator

În premieră, în urma voting-ului pe Unica.md, în finală sau calificat toate cele 12 participante. Astfel că, în seara zilei de 1 decembrie, sala restaurantului Select Filarominca  a fost pur și simplu inundată de grație, feminitate și frumusețe. Îmbrăcate în rochii de seară, finalistele au defilat și și-au etalat siluetele bine sculptate în fața a zeci de oameni, printre care rude, instructori UNICA și vedetele autohtone.

 

Miss Simpatia Publicului 2018 (13.704 voturi) – Tatiana Mihailă

Miss Eleganță Unica Sport (10.278 voturi) – Angela Prepelița

Miss Energie Unica Sport 2018 (8.677 voturi) – Emilia Cherdivara

Miss Perfecțiune Unica Sport 2018 (6.201 voturi) – Natalia Sajin

Miss Gingășie Unica Sport 2018 (3.353 voturi) – Anastasia Ciobanu

Miss Grație Unica Sport 2018 (2.176 voturi) – Svetlana Gorceag

Miss Femenitate Unica Sport 2018 (2.062 voturi) – Nadejda Ursul

Miss Inteligență Unica Sport 2018 (2.005 voturi) – Aliona Beșleaga

Miss Perseverență Unica Sport 2018 (1.892 voturi) – Veronica Chihai

Miss Voință Unica Sport 2018 (1.297 voturi) – Cristina Țurcan

Miss Finețe Unica Sport 2018 (1.235 voturi) – Maria Vacariuc

Pe lângă faptul că finala concursului a coincis cu aniversarea a 20 de ani UNICA Sport, evenimentul a întrunit mai multe vedete autohtone, care au creat o atmosferă de-a dreptul specială.

Lilu, Maria Marian, Aura, Lenuța Burghilă, Irina Bivol, Nelly Ciobanu, Lenuța Gheorghiță, Rosalina Russu, Corina Țepeș, Natalia Cheptene, Luminița Suveică, Angela Cazacu-Stratulat – Doctor în Științe Medicale, Conferențiar Universitar, Prodecan al Facultății de Medicină, USMF „Nicolae Testemițanu”, Lia Anton – manager general Iași TV Live, toți, rând pe rând, au anunțat titlurile ascunse în plicuri și deținătoarele acestora. Au felicitat câștigătoarele și, pur și simplu, au strălucit în rând cu finalistele concursului.

 

Centru OnLine de Nutriție și Sport galinatomas.com a oferit în dar finalistelor  noastre certificate CADOU la antrenamente Online și certificate CADOU la stabilirea unui Regim Alimentar Personalizat.
Metodologia patentată de remodelare corporală continuă să dea rezultate în Centru Online de Nutriție și Sport galinatomas.com
Solicită o consultație  GRATUITĂ