Și în 2017, participantele la concursul anual Miss Unica Sport au bătut propriile recorduri. În premieră, rețeaua de săli sport UNICA se poate mândri cu 3 deținătoare ale titlului Miss Unica Sport 2017 și 129 de kilograme slăbite.

separator

Faceți cunoștință! Dorina Pavlov, Diana Barbos și Natalia Lupu – câștigătoarele celei de-a XV-a ediții a concursului.

 

Alina Cojocari este cea care a acumulat numărul maximal de voturi în cadrul votingului de pe pagina unica.md. Exact, 2300 de voturi timp de o săptămână. Așadar, alina a fost desemnată cu titlul Miss Simpatia Publicului Unica Sport 2017.

Titlul Miss Eleganță Unica Sport i-a revenit Iuliei Fetescu, iar Miss Grație Unica Sport 2017 – Corinei Sîrbu.

Evenimentul de decernare a finalistelor concursului a avut loc în data de 17 decembrie, în unul dintre studiourile foto din Capitală. Însoțite de instructorii care le-au ghidat și sprijinit în lupta cu kilogramele în plus, finalistele și-au sărbătorit victoria într-o atmosferă plăcută și liniștită. Mai mult, femeile au fost implicate și într-o ședință foto, într-un decor de poveste, care le va trezi amintiri frumoase și peste ani, atunci când vor răsfoi albumul cu fotografii.

 

 

Metodologia patentată de remodelare corporală continuă să dea rezultate în Centru Online de Nutriție și Sport galinatomas.com
Solicită o consultație  GRATUITĂ